З яких інгредієнтів складається розчинний чай?

Розчинний чайний порошок сам по собі є зневоднені смакові, ароматичні та кольорові сполуки міститься в чаї. Під час продажу можна додавати інші інгредієнти, такі як цукор для смаку, лимонну кислоту для терпкості та інші ароматизатори, які зазвичай не зустрічаються в чайному листі, наприклад малиновий або лимонний.

способи виробництва Розчинні чаї виготовляють з чорний чай шляхом екстрагування лікеру з обробленого листя, чайних відходів або невисушеного ферментованого листя, концентрування екстракту під низьким тиском і сушіння концентрату до порошку шляхом сублімаційного сушіння, сушіння розпиленням або сушіння у вакуумі.

Гранули швидкорозчинного чаю виготовляються за допомогою низького тиску для вилучення рідини зі свіжого чайного листя. Потім рідина ліофілізується з утворенням порошку. На жаль, такий вид обробки руйнує більшість антиоксидантів, які роблять чай таким здоровим напоєм.

Розчинні чаї заварюють і екстрагують у рідку форму. Потім з нього перетворюють концентрат і висушують у вигляді порошку. Порошкоподібний зелений чай — це просто листовий чай, подрібнений у дрібний порошок. Для виготовлення дрібно подрібненого порошку використовується традиційний кам’яний млин.

Справжнє чайне листя Виготовляється з справжнє чайне листя, з натуральним смаком лимона та без цукру для чудово освіжаючого холодного чаю!');})();(function(){window.jsl.dh('4qq4Zom_MLGvptQP9dbWwQY__46','

Зелений чай Зелений чай Крамбл Сміт сказав, що дасть вам «найбільше за ваші гроші», коли справа доходить до поживних переваг. Він має кращі антиоксидантні властивості, ніж чорний чай, оскільки містить більше поліфенолів. Зелений чай містить кілька типів катехінів, групу флавоноїдних сполук.