З чого роблять фісташкові макарони?

Фісташкові макаронси — це французьке печиво з начинкою зі смаком фісташок. Я б сказав, що фісташки є одним із найпопулярніших смаків макарон, і це не дарма! Корпуси макаронів виготовляються переважно з яєчні білки, мигдальне борошно та цукор. Оскільки цукор є одним із основних інгредієнтів, вони можуть бути дуже солодкими.2 червня 2022 р

Що таке макарон? Макарон — це печиво для сендвічів на основі безе, виготовлене з мигдальне борошно, яєчні білки, кондитерський цукор і харчові барвники. Звичайні начинки включають масляний крем, ганаш і фруктовий джем. Безе мають гладкі верхи, гофровані краї (називаються «короною», «ніжкою» або «строкою») і плоский низ.

Шкаралупа: яєчний білок, мигдальна пудра, цукор Начинка: вершкове масло, вершки, смажена фісташка, фісташкова паста. Алергени, зазначені на алергенах у продукті.

Макаронс готують з дрібно меленого мигдалю, кондитерський цукор і яєчні білки. Це найсмачніше м'яке печиво з хрусткими краями.

Щоб спробувати класичне французьке печиво-сендвіч, використовуйте фісташкове борошно замість мигдального борошна для фісташкових макарон. Печиво на основі меренги хрустке зовні та жувальне всередині. Зробіть сендвіч із печивом навколо фісташкової пасти, ганашу з білого шоколаду або масляного крему.

Поки зазвичай вважається найменш здоровою частиною макарон, багато начинок отримують із натуральних фруктів або їх можна приготувати за рецептами без цукру та кето. Незважаючи на смачну начинку, макаронс все одно є більш здоровим десертом порівняно з іншими солодощами, такими як кекси.