З чого готують начинку для тарту?

Фруктові пироги, як правило, начинені кондитерський крем з молока, яєць, ванілі, цукрового кукурудзяного крохмалю та вершкового масла.16 березня 2019 р

Пипке тісто: Змішайте Dy Інгредієнти: Збийте разом борошно, цукрова пудра, сіль і мигдальне борошно в миску. Додайте масло: кінчиками пальців втирайте масло в сухі інгредієнти, поки воно не стане схожим на панірувальні сухарі.

Тарт – це запечена страва, яка складається з тонке тісто на основі борошна з начинкою з фруктів, заварного крему, вершків або інших інгредієнтів. Пиріжки зазвичай випікають на сковороді з рифленими боками, і тісто часто попередньо випікають перед наповненням. На відміну від пирогів, тарти мають відкритий верх, який не покритий тістом.

Простіше кажучи, це смакота готується з смачне пісне тісто під назвою Pate Sable (мигдальне тісто) який зазвичай використовується у фруктових пирогах. Начинка варіюється залежно від пекаря, але більшість погоджується, що найсмачнішою є традиційна начинка для пирога, яка називається «дипломат» або «шантійський крем».

Збийте коричневий цукор, кукурудзяний сироп, масло, яйце, ванільний екстракт і сіль разом в миску; вилийте суміш рівномірно на родзинки та волоські горіхи в терпку шкаралупу. Випікайте в розігрітій духовці, поки начинка не застигне і скоринка не стане золотистою, приблизно 35 хвилин.

Терпкий смак Терпкий смак походить від кислих інгредієнтів – подумайте цитрусові та соки з них, оцет і гібіскус.