З чим поєднується лаваш?

Більше того, що можна їсти з лавашом з низьким вмістом вуглеводів:

  • Салат з куркою та авокадо з лаймом та кінзою.
  • Яєчний салат з авокадо.
  • Грецький курячий салат Пеперончіні.
  • Сендвічі з лаваша з індичкою та журавлинною сальсою.
  • Салат з естрагоном і куркою.
  • Хумус з петрушки.
  • Курячий салат з базиліком.
  • Тапенада з в’ялених помідорів.

Найкраще їсти лаваш щойно видобутого з духовки, поки його надувають у еліптичну повітряну кулю. Ви можете або розрізати його поперек, щоб у вас було дві кишені, або розрізати вздовж однієї довгої сторони, щоб зробити довший конверт. Будьте обережні, але насолоджуйтеся невеликим подихом ароматної хлібної пари, який виходить, коли ви робите нарізку.

У середземноморській кухні часто зустрічаються лаваші фаршировані м’ясом і овочами або фалафелями і їдять як бутерброд. Лаваш також використовується як засіб для зачерпування та споживання всіх типів класичних страв Близького Сходу, таких як хумус і баба ганудж.

Грецькі сендвічі з лаваша рецепт. [ див. ВІДЕО рецепту нижче ] Ці грецькі бутерброди з лаваша, фаршировані шпинатом, оливками, огірками, помідорами, фетою та часниково-лимонним вінегретом, легко готуються. Додайте шматочок вашого улюбленого хумусу (за бажанням) для ситного сендвіча з лаваша!

Ось 7 гарнірів до лаваша:

  • Хумус (наша рекомендація) Хумус — найпопулярніший гарнір, який поєднується з лавашем. …
  • Дзацікі. Дзацікі — традиційний грецький соус з йогурту, огірка, оливкової олії та часнику. …
  • Салат Цезар з куркою. …
  • Овочі гриль. …
  • Табулі. …
  • Фалафель. …
  • Смажена солодка картопля.