Яку рибу купити для приготування суші?

лосось – Вирощений лосось є найбезпечнішим при використанні для домашніх сирих суші. Дикий лосось проводить частину свого життя в прісній воді, де він більш сприйнятливий до паразитів. Тунець – часто стійкий до паразитів і одна з найкращих риб для споживання сирою без обробки. 4 січня 2022 р.

FDA пропонує заморожувати рибу для суші, щоб знищити паразитів. Однак важливо зрозуміти, чи безпечно їсти заморожену рибу в супермаркетах сирою. Коротка відповідь Ні, оскільки не вся заморожена риба придатна для вживання в сирому вигляді.

Ось кілька поширених видів риби, яку їдять сирою: сібас, риба-меч, лосось, форель, скумбрія, тунець і лосось. Інші види морепродуктів, такі як креветки, краби, гребінці, вугор і восьминоги, також широко і безпечно їдять сирими. Але — і ми не можемо наголосити на цьому — безпека значною мірою залежить від типу, який ви купуєте.

Основна відмінність звичайної риби від суші полягає в тому останній пройшов суворий процес заморожування для усунення паразитів. Риба для суші також готується інакше, ніж звичайна риба. Виловлену рибу, яка підходить для суші, знекровлюють відразу після вилову, перш ніж її потрошать і ретельно замороджують.

Для сирих препаратів, купуйте найсвіжішу доступну морську рибу, уникайте риб сімейства тріскових і прісноводної риби, припускаючи, що ви не зацікавлені в зараженні стрічковими хробаками (якщо ви зацікавлені, нехай вас цікавить).

Риба «Суші» — це термін, наданий рибі, який показує, що її безпечно готувати та їсти сирою. Рибу, яка підходить для суші, швидко ловлять, знекровлюють під час вилову, незабаром випотрошать і ретельно замороджують. Відомих паразитичних риб, таких як лосось, слід заморозити при 0°F протягом 7 днів або швидко заморозити при -35°F протягом 15 годин.