Яку рибу краще смажити для мальків риби?

Як правило, найкраща риба для смаження, нежирна риба з білим м’ясом і нейтральним смаком найкраще підходять для смаження. Прісноводна риба, така як окунь, форель і сом, є чудовим вибором. Уникайте щільного та жирного тунця, лосося та морського окуня.

Риба з білим м'ясом, наприклад тріска, тілапія та пікша чудово підходять для смаження. Вони ідеально підходять для додавання різних приправ. Жирна риба, як-от скумбрія чи сардини, при смаженні може перевершити інші смаки. Вони не стають такими хрусткими.

Якщо ви поговорите з досвідченими заводчиками або рибними фермами, які вирощують величезну кількість риби, вони знають, що найкращий корм №1 для годування мальків дитячі соляні креветки (BBS). Нещодавно виведені соляні креветки мають насичений поживними речовинами жовтковий мішок, наповнений здоровими жирами та білками — ідеально підходить для годування дитинчат риб.

Для типового малька риби кількість риби (наприклад, лящ, сом, камбала і окунь) доступні в місцевому клярі та обсмажені у олії. Кляр зазвичай складається з кукурудзяного борошна, молока або пахти та приправ.

Найкраща риба для смаження

  • морський окунь.
  • Червоний луціан.
  • Жовтий хвіст.
  • окунь.
  • Тілапія.
  • Форель.

Ваш путівник по найкращій рибі на смак

  1. тріска Тріска є одним із найбільш помітних варіантів, але її смак може залежати від того, який тип тріски ви берете. …
  2. Устриці. Хоча устриці не зовсім риба, вони можуть бути одними з найкращих морепродуктів. …
  3. Підошва. …
  4. Лосось. …
  5. палтус.