Яку їжу готували в Лівані?

Відомі страви включають баба ганудж, табуле, сфіха, фалафель і шаурма. Важливим компонентом багатьох ліванських страв є хумус, страва з нутового пюре, багато страв їдять з коржами. До відомих десертів відносяться пахлава, сфуф і каак.

9 неймовірно смачних ліванських страв, які варто спробувати

  • Кафта. Кафта — це щасливі фрикадельки з баранини, яловичини або курки, начинені цибулею, петрушкою, сухарями та спеціями. …
  • Канафе. Підсолодіть свій день цим солодким сирним тістечком, заправленим сиропом із квіток апельсина. …
  • Хумус. …
  • Рисовий плов. …
  • Фатуш. …
  • Манакіш. …
  • Табуле. …
  • Sfeeha.

Кіббе Кіббе це національне блюдо Лівану, ситне, витончене та ароматне частування. Його готують шляхом подрібнення булгурової пшениці та фаршу разом із кедровими горіхами та спеціями. Потім суміш скочується в кульки та подається сирою, смаженою на грилі або у фритюрі.');})();(function(){window.jsl.dh('Afa4ZsrzFaCGwbkP-fWf0As__35','

Кожна ліванська трапеза починається з мезе або меззи.

  • Ліванський хумус. Хумус — це паста з консистенцією паштету, яка готується з нуту, оливкової олії, насіння та лимонного соку. …
  • Лабне. …
  • Табуле в ліванському стилі. …
  • Баба гануш і батенджан маклі. …
  • Фаттех. …
  • Фатуш. …
  • Курячий кіббе. …
  • Ліванська шаурма.

Виробництво. Провідні галузі промисловості Лівану включають виробництво продукти харчування; цемент, цегла та кераміка; деревина та вироби з неї; і текстиль.

Ліван пропонує багато: від стародавніх римських руїн до добре збережених замків, вапнякових печер, історичних церков і мечетей, прекрасних пляжів у Середземному морі, всесвітньо відомої ліванської кухні, безперервного нічного життя та дискотек до гірських гірськолижних курортів.