Якої температури повинні бути яйця для крем-брюле?

Температури заварного крему Білок в яйцях починає твердіти в діапазоні температур 140–150°F (60–66°C). Але яєчні суміші — заварні креми — мають температуру близько 160–180°F (71–82°C). Чим більше розріджена яєчна суміш, тим вищою буде температура готовності. Цільова температура готовності для крем-брюле становить 176°F (80°C).12 листопада 2020 р

6 порад щодо приготування крем-брюле вдома Використовуйте яйця кімнатної температури: Холодні яйця, взяті безпосередньо з холодильника, швидше за все, призведуть до яєчні або згорнутої яйця, якщо їх нагріти. Натомість дайте яйцям нагрітися до кімнатної температури, перш ніж збивати інгредієнти.

Випікати при 300 Fпротягом 35–40 хвилин, доки заварні креми не здаватимуться «застиглими» при обережному струшуванні.

Гартувати яйця, змішайте невелику кількість гарячої рідини (наприклад, гарячого молока, гарячої води або супового бульйону) в холодні яйця до температури гарячої рідини. Потім змішайте яйце з рештою гарячої рідини. Якщо ви зробите це правильно, яйце добре з’єднається з гарячою рідиною без збивання.

Як правило, повністю приготовлений заварний крем не повинен перевищувати 80 °C (176 °F); він починає застигати о 70 °C (158 °F).

Це ключовий крок до приготування ідеального крем-брюле – випікати заварні креми на водяній бані. Водяна баня — це каструля з водою, у яку поміщають рамекіни для запікання. Водяна баня забезпечує певну ізоляцію від прямого тепла, що дозволяє м’яко, рівномірно готувати заварні креми та запобігає розтріскуванню.