Які характеристики кухні-комори?

Кухонна комора – це окремий пристрій, що є чимось середнім між коморою і кухонною шафою. Стилі кухонних коморів можуть дуже відрізнятися, але спільним є те, що вони мають унікальна здатність зберігати їжу ефективним і легкодоступним способом.

Комора або Garde Manger – це відділ, відведений для зберігання швидкопсувних продуктів, як сирих, так і варених і де продукти харчування, такі як м'ясо, риба, птиця та дичина, готуються та готуються до приготування. готують і заправляють м'ясні страви, холодні соуси, заправки для салатів.

Мармурова плита є класичною особливістю комори. Мармур прохолодний і гігієнічний, що робить його ідеальним місцем для зберігання речей, які люблять більш низьку температуру. Тут вам може знадобитися місце для свіжих яєць і улюбленої маслянки. Сучасна комора може мати внутрішні розетки.

Комора є прохолодне місце для зберігання їжі перед використанням. Спочатку це було місце, де сире м’ясо шпиговали — вкривали жиром — щоб зберегти. У 18 столітті цей термін розширився: на той момент суха комора була місцем, де зберігали хліб, тістечка, молоко, масло або варене м’ясо.

Наявність кухонної комори допомагає зберегти продукти свіжими протягом тривалого часу, що є однією з його ключових переваг. Це тому, що шафа прохолодна і добре вентильована, що сповільнює швидкість псування їжі. Крім того, це означає, що швидкопсувні харчові продукти, такі як молочні продукти та м’ясо, можна зберігати, не зіпсуючись.

Основними функціями кухні є зберігати, готувати та готувати їжу (і виконувати пов’язані з цим завдання, наприклад миття посуду). Кімнату або зону також можна використовувати для обіду (або невеликих страв, таких як сніданок), розваг і пральні. Проектування та виготовлення кухонь є величезним ринком у всьому світі.