Яке найкраще поєднання з трояндою?

Закуски, у яких використовуються оливки, анчоуси чи інші солоні продукти ваш найкращий вибір. Особливо чудово поєднується вершковий сир, як-от брі, з рожевим. Простий намазок із сирів, соусів і солоних горіхів — ще один чудовий варіант, який варто розглянути.

Однак варто розглянути деякі класичні поєднання. Для стилю Прованс Розе, овочеві страви на грилі або смажені, такі як рататуй, салати з фруктами та морепродукти на грилі, такі як лосось або тунець впевнені ставки. Для Tavel Rosé подумайте про сирно-фруктову дошку, м’ясо та ковбаси, смажені на грилі, і ситне рагу.

Кілька вказівок щодо продуктів, які поєднуються з рожевим вином:

  • Салат з курки або нісуаз.
  • Лосось.
  • Тарталетки з фети, шпинату, м’яти та кіноа.
  • Качка.
  • Баранина подається рожева.
  • Овочевий шашлик на мангалі.
  • мясні вироби.
  • М'які сири.

Рожеве вино погано поєднується з:

  • Крайнощі: надто насичені страви. пряний або ароматний може і переповнить вино.
  • Надто солодкі страви (якщо не поєднуються з більш солодкими видами вина). Ключовим є пошук балансу. …
  • Страви подають з густими і насиченими вершковими або масляними соусами. …
  • Міцне червоне м'ясо.

З вибором не помилишся персики як фруктову закуску до рожевого. Це дивовижний універсальний фрукт, який ви можете включити в персиковий пиріг, насолоджуватися самим по собі або навіть приготувати на грилі, щоб підкреслити цей соковитий фруктовий смак.

Роза добре поєднується з мед, курага і шафран, а також літні фрукти, такі як полуниця і малина. Ось кілька прикладів приготування з пелюсток троянд, щоб надихнути вашу кулінарну творчість: Трояндовий чай: сушені пелюстки троянд або плоди шипшини можна замочити в гарячій воді, щоб приготувати ніжний трояндовий чай.