Яке м'ясо ніжний, соковитий хот-дог?

Яловичина, свинина, курятина магнолія та м’ясо птиці механічної сепарації, вода, соєвий білок, цукор, йодована сіль, модифікований крохмаль, сухе молоко, ароматизатори, фосфати (регулятор кислотності), спеції, рослинна камедь, ериторбат натрію (відновник), нітрит натрію ( Засіб запобігання забарвленню) і штучний харчовий барвник від …

Хот-доги виготовляються з емульгованої м'ясної обрізки курка, яловичина або свинина. Ця м’ясна суміш змішується з іншими інгредієнтами (наприклад, консервантами, спеціями та барвниками) у речовину, схожу на тісто.

М'ясо тварини голова, ноги, печінка, жирова тканина, нижчі м'язи, кров, і багато іншого можна включити в те, що описується як «м’ясна обрізка» або основне джерело м’яса для хот-догів. Якщо список інгредієнтів містить «субпродукти» або «різноманітне м’ясо», м’ясо може бути з морди, губ, очей або мозку.

Нещодавно ми виявили, що в Tender Juicy Hotdog (Purefoods) використовуються шкідливі добавки, які не використовуються і заборонені в інших країнах. Цей продукт містить штучний харчовий барвник, Red 40 або також відомий як Allura Red.

Хот-доги походять від німецької сосиски, яка спочатку була ковбасою. У США, хот-доги, як правило, складаються з яловичини або суміші м’ясних обрізків яловичини та/або свинини. Основні відмінності між хот-догом і свинячим франком полягають у процесі виробництва та смакових якостях. Хот-доги є підмножиною свинячого франка.