Яка робота Кашу?

Його горіх, також відомий як кешью, є зазвичай їдять як їжу. Люди також використовують горіх для виготовлення ліків. Кеш'ю використовується при діабеті, високому рівні холестерину, хворобах серця, шлункових і кишкових (шлунково-кишкових) захворюваннях, проблемах зі шкірою та інших станах, але достовірних наукових доказів на підтримку такого використання немає.

Не тільки вони можуть знизити поганий холестерин, горіхи кешью можуть допомогти запобігти хворобам серця через високий вміст магнію. Отримання достатньої кількості магнію може знизити ризик ішемічної хвороби серця, яка виникає, коли ваше серце не отримує достатньо крові. Магній в кешью може допомогти знизити ризик інсульту.

Плоди кешью є хороше джерело заліза, яке необхідне для надходження кисню до всіх частин тіла та допомагає імунній системі та ферментам працювати краще. Брак заліза може спричинити багато проблем зі здоров’ям, наприклад, анемію, підвищений ризик захворювання та постійне відчуття втоми.

Горіх кешью їстівний і є їдять окремо як закуску, використовують у рецептах або переробляють на сир кешью або масло кешью. Горіхи часто називають просто «кеш’ю».

10 переваг для здоров’я вживання горіхів кешью

  • Зміцнення здоров'я серця. …
  • Кешью підтримує здоров'я кісток. …
  • Зміцнення імунної системи. …
  • Допомагає контролювати вагу. …
  • Поліпшення роботи мозку. …
  • Сприяти здоровій шкірі. …
  • Регулюйте рівень цукру в крові. …
  • Зменшити запалення.

Спробуйте спожити не більше однієї унції (28,35 грам) середнього кешью на день щоб отримати переваги для здоров’я. Одна порція кешью містить близько 18 горіхів. Один із способів тримати споживання під контролем — розфасовувати їх у невеликі одноразові контейнери або пакети.