Яка різниця між мокрим батончиком і повним батончиком?

Мокрий бар включає в себе раковину з проточною водою, тоді як сухий бар не має водопроводу чи водопроводу. І сухий, і вологий бар значно покращують вашу здатність розважатися у вашому домі.22 жовтня 2022 р.

Мокрий бар — це невеликий бар, який використовується для змішування та подачі алкогольних напоїв включає раковину з проточною водою, на відміну від «сухого бару», який не включає раковину. Мокрий бар може збільшити швидкість подачі напоїв завдяки раковині, що дозволяє негайно мити келихи.

Раковина: Мокрий бар називається так тому що є раковина з проточною водою. Сухий бар не матиме раковини, але все одно буде використовуватися для приготування напоїв і включатиме всі необхідні інструменти.

Повний бар подають алкогольні напої, коктейлі, вино та пиво. Винний бар – це бар, який зосереджується на вині, а не на пиві чи лікері. Відвідувачі цих барів можуть спробувати вина, перш ніж вирішити їх купити. Деякі винні бари також подають невеликі тарілки з їжею або іншими закусками.

І навпаки, сухий бар – це спеціальна зона для приготування напоїв, яка не має раковини. Від мокрого бару його відрізняє відсутність сантехніки. Однак він все ще пропонує оптимізоване налаштування для роботи бармена та зберігання вашої колекції алкогольних напоїв, міксерів і барного посуду.

Мокрий бар або просто бар з раковиною — чудова ідея, особливо якщо ви приймаєте гостей у зоні свого дому далеко від кухні. Тоді як сухий бар – це просто зона бару, яка не включає раковину чи проточну воду.