Яка коза є справжньою м’ясною?

Бурська коза. Бурська коза, яка походить із Південної Африки, часто вважається найпоширенішою або типовою м’ясною кізою – і, враховуючи її велике тіло та потужне мускулисте тіло, легко зрозуміти, чому.13 квітня 2023 р.

Однак є кілька порід, які виділяються як більш спеціалізовані для виробництва м’яса. Ці породи є Іспанська, міотонічна, нубійська та карликова кози.

Бурська коза The Бурська коза це єдина порода кіз, яка була спеціально виведена для отримання м’яса, і в основному визнана найкращою у світі м’ясною козою. Їх легко впізнати по білому тілу з характерними коричневими головами.');})();(function(){window.jsl.dh('XKC4Zsz5Od6Ixc8Px6HLmAk__28','

Вони виробляти червоне м’ясо з низьким вмістом жиру, високим вмістом білка та заліза. Для фермерів, які займаються присадибним господарством і шукають варіанти для своєї морозильної камери, чудовим вибором є козлятина. Кілька м’ясних порід кіз часто доступні, причому бурська, кіко, міотонічна та іспанська кози є одними з найпоширеніших варіантів.

Протягом кількох років Університет штату Теннессі проводив дослідження, порівнюючи різні породи кіз м’ясного напряму та їх кроси: бурська, іспанська, кіко, міотонічна та саванна. Вони визначили, що Myotonic має найнижчу кількість фекальних яєць. Кіко та іспанська були більш стійкими, ніж бури. Найбільш сприйнятливими до паразитів були бури.

Так, ви можете їсти м’ясо нігерійської карликової кози Якщо люди хочуть молока та м’яса, вони навряд чи розглядатимуть НД, але м’ясо нігерійської карликової кози дуже смачне!