Як визначити, чи поганий Мальбек?

Як правило, червоні вина з підвищеною таніном і кислотністю, такі як Шираз, Каберне Совіньйон, Мерло і Мальбек, як правило, тривають довше після відкриття (три-п'ять днів). Більш світлі червоні, такі як Піно Нуар і Гренаш, зменшаться приблизно через два-три дні раніше. Червоні сорти пізнього збору також можуть залишатися свіжими до чотирьох днів.

5-10 років Хоча деякі вина Мальбек виробляються для негайного вживання, справжні зразки можуть витримуватися протягом 5-10 років і більше. Коли дубильні речовини та кислотність Мальбека залишаються в належних умовах зберігання, вони з часом послаблюються, а його складні смаки продовжуватимуть розвиватися.');})();(function(){window.jsl.dh('t065ZtajBKbdkPIP3ZaK0QY__38', '

Але годинник цокає: всього за два дні окислення може зіпсувати вино, і незабаром цей процес перетворить його на оцет. по-перше, фруктовий аромат зникає, потім його смак стає тьмяним і рівним, з гострою або гіркою краєм, колір змінюється.

Більш повнотілі та міцні типи, часто з Франції, можуть легко залишатися стабільними 20 років якщо ви зберігаєте пляшки в ідеальній температурі та місці зберігання. Більш солодкі сорти і сорти з меншим вмістом алкоголю збережуть свою якість не менше 10 років.

Мальбеки з 2017 по 2019 роки є найкращими, якими вони можуть бути, і в повному розповсюдженні, тоді як інші сорти (включаючи Каберне Совіньйон, Каберне Фран і Шардоне) і купажі також виграли від чудових умов.