Як ви п'єте порошок кореня кави?

Помістіть бажану кількість кави в блендер. Додайте холодну воду в пропорції 1:15 (1 грам порошку кави на 15 мл води). Перемішуйте на високій потужності протягом 2-3 хвилин.

Змішайте суміш кави, мигдальне молоко, Нутелла, (за бажанням) арахісове масло, кава швидкого приготування та лід у блендері та змішуйте на високій потужності протягом 30 секунд. Налийте в склянку, сядьте зручніше, розслабтеся.

Зрештою, ваш особистий досвід, коли ви вживаєте каву вперше, залежатиме від вашого організму, його реакції, кількості випитого тощо. Дайте цьому 15-20 хвилин, а потім ви почнете відчувати, як напруга повільно розслаблюється у вашому тілі. Ви повинні почати відчувати, ніби стрес і турботи тануть.

Отже, чи може кава створити «кайф»? Відповідь –можливо, але не ймовірно. Високі дози кави можуть викликати більш інтенсивне відчуття ейфорії, седації та легкого сп’яніння. Незважаючи на це, кава не вважається наркотиком, який викликає «кайф», як марихуана чи кокаїн.

Кава широко споживається в тихоокеанських регіонах і на островах Південного моря корінь рослини кава зазвичай подрібнюють або розжовують і змішують з водою або кокосовим молоком для створення традиційного напою.

Найкращий спосіб споживання кави – це пити його, – каже Лебот. Традиційний напій виготовляється шляхом замочування кави, або свіжої, або подрібненої в висушений порошок, у холодній воді, щоб отримати її активні компоненти.