Як сильно Ісус любить маленьких дітей?

Божа любов до дітей також виявилася через земне служіння Ісуса, де Він демонстрував любов до малечі і висловив радість від проведення часу з ними. У книзі Марка Ісус докоряв своїм учням за те, що вони відмовлялися від тих, хто приводив до Нього дітей, щоб отримати благословення.

Ісус любить маленьких дітей, і він навчав своїх послідовників робити те саме. Ось чому церкви історично допомагали піклуватися про дітей у вразливих ситуаціях, незалежно від того, чи вони стикалися з бідністю, опікою чи абортами. Давайте дослідимо, що Ісус сказав про маленьких дітей і як рання церква наслідувала його приклад.

Марка 9:36-37 Взявши дитину на руки, Він сказав їм: «Хто прийме одне з цих дітей в ім’я Моє, той приймає Мене; і хто приймає мене, приймає не мене, але того, хто послав мене». Ми сподіваємося, що ці біблійні уривки про дітей нагадали вам, як сильно Ісус любить дітей — і всіх нас!

Луки 18:15-17 16 Ісус же покликав дітей і сказав:Пустіть дітей до мене приходити і не бороніть їм, бо таких Царство Боже. 17 Істинно кажу вам: хто не прийме Царства Божого, як дитина, той не ввійде в нього».

Бог створив сім'ю, і діти – це дар від Нього. Справді, у Біблії сказано, що потомство — це нагорода від Нього! Через це Бог піклується про те, як виховують і виховують дітей. Діти – це дар Божий.

Натомість традиція, підтверджена посиланнями в Писаннях Відновлення, 14 визначила Джон як анонімний «учень, якого любив Ісус», який був присутній на Таємній Вечері, Розп’яття, порожній гробниці та в останній появі Ісуса в Галілейському морі.