Як ще називають масло макадамії?

Широко відомий як: Macadamia Ternifolia Seed Oil (I.N.C.I.), Квінслендський горіх. Ботанічна назва: Macadamia ternifolia. Процес екстракції: холодне пресування горіхів макадамії з органічного землеробства.

Олія макадамії, також відома як масло горіха макадамії, – це нелетка олія, видобута з горіхів дерева макадамії (Macadamia integrifolia), корінного походження в Австралії.

Два види цього роду є комерційно важливими для своїх плодів, горіха макадамії /ˌmækəˈdeɪmiə/ (або просто макадамії). Світове виробництво в 2015 році становило 160 000 тонн (180 000 коротких тонн). Інші назви включають Квінслендський горіх, кущовий горіх, горіх маручі, горіх баупле, а в США вони також відомі як гавайський горіх.

6 найкращих замінників олії макадамії для будь-якої ситуації

  • масло авокадо.
  • Масло кешью.
  • Масло волоського горіха.
  • Фісташкове масло.
  • Вершкове масло.
  • Топлене масло.

Одним з найбільш універсальних є масло макадамії. Маючи м’який маслянистий смак, олія макадамії чудово підходить для смаження, запікання та смаження у фритюрі, а також може використовуватися як основа для заправок для салатів і навіть як заміна вершкового масла при випічці. Однією з найважливіших характеристик цієї олії є її висока температура диму.

У дослідженні Noakes Foundation, олія макадамії мала більш сильний протизапальний ефект порівняно з оливковою олією та кокосовою олією. Хронічне запалення є звичайним провісником різних захворювань, що робить цю перевагу особливо важливою.