Як приготувати яєчний ліког?

Крапніть трохи шоколадного соусу в шейкер з яєчним лікером, щоб отримати шоколадний яєчний ліког. Додайте трохи екстракту ванілі чи мигдалю або перетворіть свій яєчний ліког на холодний яєчний латте, наливши порцію еспресо в шейкер. У будь-якому випадку ви відчуєте дух свята!11 грудня 2023 р

Інгредієнти

  1. Яєчний горіх.
  2. Спиртні напої: ром, бурбон, віскі та/або бренді.
  3. Збиті вершки.
  4. Сироп: карамельний та/або шоколадний.
  5. Спеції: мускатний горіх, кориця (палички та мелена) та/або гарбузова спеція.
  6. Подрібнене імбирне печиво або розпечені цукерки або цукор з корицею для оправи окулярів (за бажанням)

Спеції та приправи: знадобляться кориця, гвоздика, ванільний екстракт і мускатний горіх. Яєчні жовтки: яєчні жовтки згущують суміш, створюючи декадентську текстуру. Цукор: звичайно, для цього напою, схожого на десерт, вам знадобиться білий цукор. Ром: наповніть яєчний ліког легким ромом або залиште його безалкогольним.

Як приготувати куплений в магазині яєчний лікер. Щоб отримати найкращий смак, прагніть добрати яєчний ліког до вибраного алкоголю приблизно п’ять до одного. На кожну склянку 8 унцій додайте одну порцію (1,5 унції) алкоголю.

Яєчний горіх є зазвичай подається холодним, але ви можете нагріти його, особливо якщо ви збираєтеся ліпити сніговиків або кататися на ковзанах. Ви можете додати яєчний лікер з бризками бренді, рому чи спиртного напою за вашим вибором, але він також дуже смачний, просто посипаний ваніллю чи корицею.

Посипте кожну склянку дрібкою мускатного горіха (найкраще свіжотертого) і дрібкою дрібно натертої апельсинової цедри. Подавайте і насолоджуйтеся, бажано біля потріскуючого каміна.