Як подрібнити сьомгу?

Сьомгу потрібно промити під краном і обсушити паперовим рушником. Зняти шкіру і всі кістки. Рибу можна подрібнити за допомогою м'ясорубки з великим сітчастим ситечком або дрібно нарізати. Викласти рибу в миску, посипати сіллю, чорним перцем, скропити лимоном і ретельно перемішати.

Рибу посипати шаром солі і цукру, потім додати шар хрону і тертого буряка. Збризніть все лимонним соком і сливовим бренді і покрийте шаром кропу і лимонної цедри. Рибу ретельно загорнути у фольгу і зважити. Поставте в холодильник на 48 годин, потім вийміть, очистіть і ретельно висушіть.

Інші способи запікання сьомги Найшвидший спосіб приготування риби викласти на деко, застелене пергаментом, не накриваючи. Запікання сьомги займе близько 10-15 хвилин, але потрібно бути дуже уважним і стежити за тим, щоб м'ясо не вийшло сухим, коли ви його перекладаєте на тарілку.

Порізану шматочками рибу викласти в сковороду, посипати перцем, скропити лимоном, додати щіпку часнику. Не забудьте полити лосось Спеції Маггі. Через кілька хвилин перенесіть його лосось з іншого боку і обсмажте до золотистої скоринки. Перед подачею можна полити ще раз лосось лимона і посипати перцем.

Якщо у вас немає бритви, можете спробувати порубати м'ясо ножем. Це займе деякий час, але ви зможете досягти задовільного ефекту. Порада: Ви також можете використовувати заморожену рибу. Його слід розморозити, а потім злегка віджати в руках зайву воду.