Як їсти листя люцерни?

Це робить люцерну багатим джерелом вітамінів, усіх восьми незамінних амінокислот, кальцію, фосфору, калію та заліза. Ви можете жуйте листя сирими, додавайте їх до бутербродів і салатів або пасеруйте в олії та подавайте як ніжний овоч. Чай з листя люцерни має чудову поживну цінність. 28 листопада 2018 р

Показано, що люцерна допомагає знизити рівень холестерину, а також може мати переваги для контролю рівня цукру в крові та полегшення симптомів менопаузи. Люди також приймають його, тому що він містить антиоксиданти, а також такі поживні речовини, як вітамін К, мідь, фолат і магній.

Він має a солодкий, гіркий, трав'янистий аромат. Він також доступний як доповнення. У цій статті пояснюється використання люцерни, переваги та можливі побічні ефекти. У ньому також обговорюється, як можна безпечно включити люцерну у свій раціон.

Сирі паростки, такі як люцерна, конюшина, редька, цибуля та боби маш, додають стравам колір, текстуру та смак. Ними можна насолоджуватися холодними в бутербродах і салатах або теплими у фрі. Паростки також багаті поживними речовинами. Одна чашка паростків люцерни містить лише 8 калорій і є хорошим джерелом вітаміну К.

Їстівні частини Листя і молоді пагони можна їсти сирим або вареним. Листя також можна висушити, щоб потім використовувати як чай або додавати в супи. Дуже поживна їжа в помірних кількостях, хоча може спровокувати напади у пацієнтів із системним червоним вовчаком.

Свіжі паростки люцерни є смачною добавкою до бутербродів і салатів. Їх також можна використовувати в літніх ролах або як гарнір до супів або тако. Ви також можете придбати люцерну в сушеному вигляді. Висушену люцерну можна відварити у воді з іншими травами, щоб приготувати чай, або подрібнити та додати до смузі.