Як додати кавового аромату ванільному морозиву?

1/2 чашки міцної кави дало досить м’який смак кави. Мені хотілося більш виразного смаку, тому, налив суміш у мою мороженицю, я додав 1 чайну ложку гранул розчинної кави (без кофеїну). Деякі гранули не розчинилися, що стало приємним маленьким кавовим сюрпризом у кінцевій текстурі.

Шоколадна стружка це завжди чудовий варіант, але розкришене шоколадне печиво або шматочки брауні створюють наступний рівень морозива. Зберігайте це класичним. Ви ніколи не помилитесь із соусом із солоною карамелью, гарячою помадкою та/або збитими вершками.

Спробуй кави або арахісового масла замість цього. Ви також можете додати ароматизований сироп, такий як карамель або шоколад, щоб змінити смак. Якщо ви фанат Dairy Queen's Blizzards, ви можете додати в морозиво цукерки або шматочки печива, щоб зробити свою власну версію.

Сире тісто для печива — ще одне улюблене доповнення — особливо корисна шоколадна стружка. Також подивіться на перемішування хрустких добавок, таких як горіхи в праліне або попкорн із ірисками, або просто додайте горіхи самі по собі — арахіс, доданий у ванільне морозиво з солоним карамельним соусом, особливо корисний.

Помінявши кубики льоду ложками цукристого ласощі, ви можете зберегти каву прохолодною, не розводячи її. Це також зробить його надзвичайно солодким, тому ви можете або пропустити вершки та цукор, або просто покласти їх зверху та вважати це своїм десертом. Спробуйте змішати еспресо з морозивом.