Ви кладете бекон на холодну чи гарячу сковорідку?

Вийміть бекон з холодильника принаймні за 15 хвилин до приготування. Потім помістіть смужки в холодна сковорода. Завдяки цьому жир і м’ясо нагріються до однакової температури й рівномірно прожаряться.3 листопада 2022 р.

Перевага приготування в холодній духовці полягає в тому, що жир поступово «розтоплюється» і робиться це більш рівномірно, тому немає розбризкування, а бекон рівномірно хрустить.

Щоб м’ясо та жир у вашому беконі рівномірно приготувалися, вони повинні бути однакової температури. Жир зберігає холод довше, ніж м’ясо, тому перед початком готування залиште його при кімнатній температурі на 15 хвилин, щоб отримати більш рівномірний шматок бекону.

Раніше я намагався запустити це в a холодна сковорода і це працює набагато краще з меншим ризиком опіків. Ви також можете додати трохи води, вода готує бекон, потім випаровується, а потім бекон хрустить у власному жирі, який ще не підгорів через воду. Це дуже добре працює.

по-перше, протистояти бажанню готувати бекон на сильному вогні. Бекону знадобиться кілька хвилин, щоб хрусткувати, якщо його готують на середньому рівні, але менш інтенсивний вогонь дає змогу виділити більше жиру з бекону, тож він готується рівномірніше та хрусткіше краще.

Почніть з холодної сковороди. Начинити бекон слід на холодну сковороду, тому перед тим, як включити вогонь, викладіть свої паски на сковороду. Ви можете розмістити їх так, щоб вони торкалися, і трохи натиснути на сковороду, оскільки бекон зменшиться під час приготування, але не перекривайте занадто багато.