У чому сенс банкетної їжі?

: розкішний бенкет. особливо: складна і часто церемоніальна трапеза для багатьох людей, часто на честь людини. державний банкет. 2. : трапеза, яка проводиться на честь якоїсь події чи досягнення.

Видатні історичні та легендарні приклади бенкетів включають Бенкет Валтасара, Таємна вечеря, маньчжурський імператорський бенкет і медові зали. Луау – це один з видів традиційного банкету, який спочатку використовувався на Гаваях. Багато культур розробили конструкції для банкетів.

Банкетне обслуговування є широкий спектр стилів обслуговування для великих заходів, таких як весілля, церемонії нагородження, благодійні вечері та банкети спортивних команд. Банкетний стиль обслуговування може включати блюдо з тарілками, шведський стіл або станції харчування, або подані закуски.

щедра трапеза; застілля. церемоніальна громадська вечеря, особливо така, яка вшановує людину, приносить користь благодійності тощо.

Шведський стіл пропонує тільки їжу; немає функцій і розмов. На банкетах можуть бути адреси або особливі заходи після застілля. Вечері: Шведські столи можуть не пропонувати багаті вечері.

Банкетне меню є перелік страв і напоїв, призначених для подачі під час банкету. Подібно до звичайного ресторанного меню, воно містить інформацію про те, як готується їжа та інгредієнти, які використовуються для приготування кожної страви. Але цей тип меню є більш детальним, тому що також показує, як страви будуть подаватися гостям.