У чому різниця між ірландським і британським пастушим пирогом?

У Великобританії його називають домашнім пирогом, тому що використовують яловичину, а в Ірландії, оскільки пастухи пасуть овець, це пастуший пиріг. Безсумнівно, англійці готують чудовий домашній пиріг, але в Ірландії він був делікатесом, оскільки ірландці не могли дозволити собі яловичину, тому всі невикористані овочі та м’ясо замінили.10 березня 2023 р.

Страва походить з Британських островів, але деякі можуть стверджувати, що це ірландська страва за походженням. Назва «Вівчарський пиріг» вперше була записана в кулінарній книзі 1877 року. У цій же кулінарній книзі було зазначено, що страва шотландського походження. У період між 18 і 19 століттями з грошима було дуже мало.

«Вівчарський пиріг» і «домашній пиріг» використовуються як синоніми, але технічно традиційний вівчарський пиріг виготовляється з баранячого фаршу а традиційний домашній пиріг готується з яловичого фаршу.

Цей традиційний рецепт пастушого пирога готується з суміш баранини та філе, багато овочів і вершкове, сирне картопляне пюре ⁠— точно порадує всіх за столом!

Різниця проста. У Великій Британії пиріг повинен мати верх, будь то тісто чи щось на зразок пюре, як у домашньому пирозі. У США пиріг не обов’язково повинен мати верхівку, однак для нас, британців, якщо верхівки немає, це не пиріг, а пиріг або торт.

Просто «М'ясні пироги». Іноді їх називають більш конкретними, наприклад пиріжки з м'ясом і картоплею або пиріжки з куркою і грибами. . або навіть пиріжки з фаршем. Стейк, стейк і нирки, стейк і цибуля, свинина, курка і гриби, корнуольська паштет і багато з них.