У чому різниця між борошном із полби та цільнозерновим борошном?

Борошно зі спельти – це вид борошна, який виробляють із давнього зерна пшениці. Схожа на пшеничне борошно, але містить більше білка і клітковини. Цільнозернове борошно, з іншого боку, виробляється з цільного зерна, включаючи лушпиння, зародки та ендосперм..18 березня 2023 р

тому найкорисніший хліб — цільнозерновий тому що він містить усі частини оригінального зерна та забезпечує багато клітковини, калію, заліза, магнію та вітаміну B. Високий вміст клітковини сприяє кращому перетравленню та не створює стрибків цукру, зберігаючи рівень глікемії більш стабільним.

Основні переваги Забезпечує широкий спектр мінералів: кальцій, залізо, фосфор та інші. Важливий для здоров'я кісток, крові, м'язів і нервової системи. Високий вміст клітковини робить його чудовою їжею при проблемах із запорами.

Спельта містить більше корисних речовин, ніж пшениця. Зокрема, на 5% більше білка, розчинної клітковини, більше мінералів (особливо фосфору, магнію, цинку та заліза) і більше вітамінів, з особливою згадкою про 75% вітаміну В2.

The цільнозернове борошно Він має високу поживну цінність, містить значну кількість клітковини, білків, незамінних жирних кислот, мінералів і вітамінів групи В, а борошно Білий виділяється високим вмістом крохмалю та меншою концентрацією білка.

Цільнозерновий хліб, союзник проти шлунково-кишкових проблем.