Свинячі відбивні мають бути 145 чи 165?

Готуйте всі сирі свинячі стейки, відбивні та печеня до мінімальної внутрішньої температури 145°F (62,8 °C), виміряно харчовим термометром перед тим, як вийняти м’ясо з джерела тепла. 29 січня 2024 р.

Готуйте свинину, печеню, відбивні до 145 ºF виміряно за допомогою харчового термометра перед видаленням м’яса з джерела тепла, з трихвилинною перервою перед нарізанням або споживанням. Це дозволить отримати безпечний і якісний продукт — соковитий і ніжний.

Якщо температура свіжої свинини досягла 145°F (62,8°C), навіть якщо вона все ще може бути рожевою в центрі, воно повинно бути безпечним. Рожевий колір може бути наслідком способу приготування або доданих інгредієнтів.

Технічно ви можете їсти свинину при 165° за Фаренгейтом. Але це не віддає належного свинячій лопатці/свинячому заднику за всю вашу важку роботу. При 165 градусах ви отримаєте жувальний безлад. Коли ви повільно готуєте свинячу лопатку/обух, внутрішня температура підвищується.

Запікання свинячих відбивних на 350 градусів F в результаті ви отримаєте ніжні свинячі відбивні, але це займе більше часу. Ця температура ідеальна для більш товстих відбивних (від 1 до 2 дюймів), а також для обсмажених на сковороді відбивних, оскільки нижче, повільніше випікання гарантує, що свинина приготується до кінця.

птиця. Примітка. Під час приготування м’яса чи яєць вдома слід пам’ятати про три важливі температури: яйця та весь м’ясний фарш потрібно готувати до 160°F; домашня птиця та птиця до 165°F; і стейки зі свіжого м’яса, відбивні та смажені до 145°F.