Скляна локшина – це те саме, що локшина пад тай?

Pad Woon Sen і Pad Thai мають одну суттєву відмінність: тип локшини. Хоча обидві страви є тайськими, а також картоплею фрі, pad woon sen використовує скляну локшину, тоді як pad тай використовує рисову локшину. Пад Тай також зазвичай має більш солодкий і кислий смак, тоді як Пад Вун Сен переважно пікантний.

Якщо ви не можете їх знайти, ви можете зазвичай використовувати рисова вермішель (для охолоджених салатів або спринг-ролів), локшина соба (для таких страв, як стир-фрі) або паста з волоссям ангела (для більшості супів) замість них.

сушена рисова локшина Pad Thai виготовляється з плоска сушена рисова локшина які можна знайти в повсякденних супермаркетах. Я рекомендую рисову локшину Chang у «тайському стилі», а не справжню тайську рисову локшину (Erawan Rice Sticks – червона упаковка нижче), яку продають у супермаркетах.');})();(function(){window.jsl.dh ('9ci4Zs7NENXLkPIP2JS1gQY__32','

Скляна локшина — також її називають целофанова локшина, локшина з бобових ниток або фенсі— упаковуються сухими і зазвичай білого або світло-коричневого кольору. Після приготування локшина стає прозорою і виглядає як скло, звідси і її назва.

У скляної локшини менш калорійність і ГІ. Це тому, що вони можуть поглинати набагато більше води, ніж рисова та пшенична локшина; тому тарілка вареної скляної локшини насправді містить менше вуглеводів, оскільки в ній більше води. Вони також мають нижчий глікемічний індекс, ніж рисова або пшенична локшина.

Скляна локшина Цей крок також допомагає переконатися, що вона не стане надто м’якою при додаванні до гарячих страв відмінний замінник рисової локшини.