Скільки ват фаршу розморожувати?

Згідно з веб-сайтом Nutrition Center, використовуйте налаштування розморожування для невеликих шматочків м’яса та риби або невеликих залишків. Бажаєте швидкого розморожування невеликих кількостей і плоских упаковок? Потім встановіть мікрохвильову піч 350 Вт. Для «нормального» розморожування можна встановити мікрохвильову піч на 250 Вт.23 червня 2022 р

Розморозити в мікрохвильовці

Потужність мікрохвиль (у Ватах) +/-Дія
350Швидке розморожування невеликих кількостей
250Звичайне розморожування
100Повільне розморожування та розморожування чутливих продуктів, таких як риба

Швидко розморожуємо м'ясо в мікрохвильовці (5-10 хвилин) Ви можете розморозити м'ясо в мікрохвильовці протягом 5 або 10 хвилин, але ви повинні бути обережними. Бажано використовувати налаштування розморожування: якщо розморозити м’ясо на надто високій потужності, шматки вже почнуть готуватися, а це не мета.

Вам не потрібно розморожувати заморожені продукти перед використанням у приладі. Заморожені продукти вимагають трохи довшого часу приготування, але це не впливає на кінцевий результат. Регулятор температури дозволяє вибрати найкращий рівень для кожної страви.

Фахівці погоджуються: повільно розморожувати в холодильнику (при 4°C) це найкращий варіант. Вітаміни найкраще зберігаються при повільному та поступовому розморожуванні. Крім того, бактерії не люблять холоду. Тож не давайте їм шансу, розморожуючи рибу, м’ясо чи готову страву в холодильнику.

Більшість мікрохвильових печей мають потужність від 700 до 900 Вт. Цього достатньо Вт, щоб розігріти їжу.