Скільки триває цикл випічки на хлібопічці Zojirushi?

Коли ви дійдете до ВИПІЧАННЯ, натисніть і утримуйте кнопку ЧАС. Машина читатиме 10, 20, 30, 40, 50, 1:00 і 1:10 (що 70 хвилин, час випікання для багатьох рецептів, які ви використовуватимете. Зауважте, що Virtuoso дозволяє вам піднятися до 1:30).

Хлібопічки випікають хліб в 2-4 години. Двогодинні хлібці готуються на швидкому циклі. Звичайний хліб випікається приблизно від 3-1/2 до 4 годин. Використовуйте цикл фруктів і горіхів для хліба з такими додатками, як фрукти, горіхи, сир тощо.

Період спокою зо приблизно 30 хв протягом цього періоду він нагріває інгредієнти до оптимальної температури для розмноження дріжджів. Це забезпечує постійне підвищення, коли в будинку є коливання температури навколишнього середовища, наприклад, літо чи зима.

місткість буханця (BB-PDC20, BB-PAC20, BB-CEC20, BBCC-X20, V20): Не більше 5 чашок (або 20 унцій) борошна з 2 склянками рідини. 1 фунт. місткість хліба (BB-SSC10, BB-HAC10): не більше 2-1/2 чашок (або 10 унцій)

Я дістаю весла після замішування хліба якщо я буду пекти в машині. Лопатка виходить разом із хлібом, якщо я маю намір пекти вгорі. Хліб залишає трохи на стовпі, але це краще, ніж викопувати весло.

Люди стають більш уважними до свого здоров’я, віддаючи перевагу цільній їжі та свіжим інгредієнтам, а не обробленим варіантам. Хоча спочатку хлібопічки вважалися способом приготування свіжого хліба вдома, зараз багато споживачів віддають перевагу хлібу кустарного виробництва та випічці, який вони сприймають як більш здоровий і смачний.