Що ви їсте в ресторані?

Типові страви пивного бару можна порівняти з стравами бістро, але іноді з більш розкішними інгредієнтами: стейк, картопля фрі, мідії, устриці, лобстер, фуа-гра, турнедо та філе лосося наприклад. 8 лютого 2017 р

Харчування в пивному ресторані Ви часто їсте в пивному ресторані окрема страва з напоєм. Часто у вас не багаторазове меню, а лише окремі страви. Меню схоже на меню бістро, іноді з більш розкішними стравами, такими як стейк, устриці, фуа-гра та лобстер.

Ви бачите традиційні супи та закуски, такі як французька цибуля, буйабес та устриці, на додаток до ситних перших страв . Класичний стейк фрі залишається незмінним фаворитом, але є менш відомі страви, такі як конфі з качки, муль марінер, касуле та пікантні терріни та тарти, які регулярно з’являються в меню.

Брассері також більші та зайняті, ніж ресторани, де панує більш інтимна атмосфера. Також для паризьких пивних закладів характерно те, що вони часто відкриті допізна, тому що багато людей їли там після театральних вистав. Деякі пивні подають їжу в будь-який час доби.

Brasserie — це французька назва кафе, часто прибудованої до пивоварні, яке традиційно обслуговує виключно пиво було подаровано. Згідно з французькими словниками, пивоварня та пивна все ще залишаються першими функціями.

Назва є французьким словом для пивоварні, тому пивний бар відомий як заклад харчування та напоїв. На відміну від ресторану, тут ви просто випиваєте келих вина із закускою, а не цілий обід чи меню..