Що таке тулузька ковбаса по-французьки?

Сосісс де Тулуза (Тулузька ковбаса) — свіжа ковбаса, що походить із Тулузи на південному заході Франції. Його готують зі свинини (75% нежирної, 25% живота), солі та перцю, має натуральну оболонку діаметром близько 3 см (1,2 дюйма) і зазвичай продається в бухтах (як камберлендська ковбаса).

Якщо ви не можете знайти тулузьку ковбасу, найближчою заміною буде a ковбаса зі смаком часнику або трав, наприклад, німецька ковбаса, або класична ковбаса Chipolata який має лише менший діаметр, оскільки виготовлений із натуральної овечої оболонки замість свинячої.

Андуйлет — це традиційна французька ковбаса, виготовлена ​​із суміші свинячої кисті та свинячого шлунка, гірчиці та спецій. Saucisse de Toulouse — це традиційна свиняча ковбаса Південної Франції. Чудово підходить для Cassoulet. Смажити на мангалі або пасерувати на сковороді.

Часник Це насичений, міцний смак із характерним ароматом часнику та червоного вина. Найвідоміший рецепт тулузької ковбаси — касуле. Однак тулузька чудово поєднується з макаронами та салатами, але також спробуйте наші тулузькі ковбаски на барбекю, оскільки вони просто неймовірні.');})();(function(){window.jsl.dh('vji5ZsT8NfOr5NoPj4jPsAg__45','

Андуйлет зазвичай виготовляються з товстого кишечника і мають діаметр 7–10 см (23⁄4–4 дюйма). Справжні андуйлети рідко зустрічаються за межами Франції, і вони мають сильний характерний запах, що виходить із товстої кишки. Незважаючи на те, що іноді він викликає відштовхування для непосвячених, цей аромат цінується його прихильниками.

Saucisse de Toulouse (Тулузька ковбаса) є свіжа ковбаса з Тулузи на південному заході Франції. Його готують зі свинини (75% нежирної, 25% живота), солі та перцю, має натуральну оболонку діаметром близько 3 см (1,2 дюйма) і зазвичай продається в бухтах (як камберлендська ковбаса).