Що таке спаржа і для чого вона потрібна?

The спаржа Вони багаті фолієвою кислотою та важливими бета-каротинами для запобігають хворобам серця та високому кров’яному тиску, вони мають омолоджуючі властивості, допомагають зору та викликають зміни в метаболізмі з ефектом схуднення завдяки високому вмісту поживних речовин.29 січня 2016 р.

Спаржа є чудовим джерелом фолієвої кислоти, яка захищає від вроджена аномалія нервової трубки. Бета-каротин і вітамін С, що містяться в спаржі, є поживними антиоксидантами, які допомагають боротися з раком, серцевими захворюваннями та захворюваннями зору.

Спаржа є неперевершеним джерелом пантотенової кислоти та харчових волокон. У них велика кількість вітамінів, особливо вітаміни А, С, Е, К, В1, В2, В3, В6 і фолієва кислота. Крім того, вони виділяються своїм внеском таких мінералів, як залізо, фосфор, калій, мідь, марганець, кальцій, магній, цинк і селен.

По суті, спаржа не має протипоказань. однак, Його не рекомендується вживати тим, хто страждає циститом, сечокам'яною хворобою, нирковою недостатністю і нефритом., оскільки вони стимулюють діурез. Наявність пуринів і золотої кислоти робить їх небажаними для тих, хто страждає подагрою або гіперурикемією.

Як ми вже згадували, спаржа Їх можна їсти сирими, але вони також неймовірно варені, приготовані на пару, запечені, пасеровані або на грилі.Тут ми розповімо вам, як їх ідеально приготувати та залишити правильну текстуру.

Багатство клітковини спаржа допомагає запобігти запорам, виконуючи сечогінну функцію що допомагає знизити артеріальний тиск, а також калій що Він містить сприяє правильній роботі серця і нервової системи.