Що таке коричневий рис у турецькому рисі?

Турецький рис – про інгредієнти Ну, ці «коричневі шматочки» є орзо (шеріє) і є різновидом макаронних виробів, як ви можете бачити на фото нижче. У деяких рецептах замість неї використовується вермішель. Обидва досить поширені.

Що потрібно для приготування турецького рису

  • рис – я використовував басматі.
  • орзо (різоні)
  • оливкова олія.
  • курячий бульйон.
  • сіль.
  • солоного масла.

Бальдо рис є пухкий, шліфований, короткозернистий рис, вирощений у Туреччині. Зерна крохмалисті і здатні вбирати багато вологи, роблять його дуже кремовим і ніжним і добре зберігають форму при варінні. Рис Бальдо — чудовий вибір для різотто, паельї та турецького плову.

Короткозернистий рис також може вбирати багато вологи; у Туреччині сорт під назвою балдо є популярним короткозернистим рисом, який використовується для плову, оскільки він може вбирати ароматну рідину для приготування їжі та утворювати злегка липкі грудки зерен на вашій ложці.

Якщо ви не можете знайти Бальдо, Рис Арборіо працюватиме так само добре. Він добре зберігає форму під час варіння, а також ідеально підходить для помішування в суп.

У Туреччині для приготування рису прийнято використовувати бульйон. Використовуйте курячий або овочевий бульйон, щоб надати рису особливого аромату. Підсилення смаку дуже добре працює з турецькими або близькосхідними рагу та іншими повсякденними стравами.