Що таке Фестиваль азіатської кухні?

Фестиваль їжі можна визначити як – "Фестиваль, який зазвичай проводиться щорічно, центральною темою якого є їжа, часто продукти харчування. Ідея фестивалю їжі в першу чергу полягає в тому, щоб знову інтегрувати цінності в системи харчування та культуру їжі».

Фестивалі їжі можуть включати дегустації напоїв, вечері в стилі горщиків і навіть конкурси їжі для найавантюрніших натур. Запровадження фестивалю їжі у вашій громаді може бути одним із найдивовижніших способів об’єднати громадян.

Азіатська кухня є різноманітна і складна кухня, яка охоплює широкий спектр кулінарних традицій з різних регіонів Азії. Азіатська кухня відома своїми сміливими та складними смаками, які створюються завдяки використанню різноманітних трав, спецій та інших інгредієнтів.

Найпопулярніші страви азіатської кухні

  • Качка по-пекінськи (Китай) Качка по-пекінськи є шанованою іконою китайської кухні та займає чільне місце в списку азіатських страв. …
  • Суші (японська страва)…
  • Кімчі (корейська квашена капуста) …
  • Бір'яні (індійська страва з рису) …
  • Пхо (В'єтнам) …
  • Том Ям (Таїланд) …
  • Насі Горенг (Малайзія/Індонезія) …
  • Димсам (Китай)

Смак Чикаго є одним із найпопулярніших і найбільших фестивалів їжі у світі. Він демонструє різноманітну кухню міста, оскільки багато продавців продають смачні закуски вздовж знаменитого Грант-парку.