Що станеться, якщо не замочити тріску перед копченням?

Вважається, що це сповільнить горіння та створить дим із кращим смаком, ніж суха деревина. По правді кажучи, замочувати деревну тріску та шматки не обов’язково, і ось чому. Замочена деревна стружка та шматки повинні позбутися будь-якої вологи, перш ніж вони почнуть виробляти дим.

Що ви влили в деревну тріску. І залежно від породи деревини вона насправді не починає тліти. І створюючи цей дим, поки він не досягне приблизно від 570 до 750 градусів за Фаренгейтом

Процес копчення. Скажімо, ви хочете закоптити курячі гомілки. А ви до вугілля додали пачку розмоченої тріски. в залежності. За вмістом води.

Очевидно збільшення вмісту води в деревині шляхом замочування зразків деревини таким чином знижує жорсткість і міцність деревини. Коли вміст води в сухій деревині підвищується до рівнів, які є в зеленій деревині, стінки клітин заповнюються водою. Це призводить до розширення клітинних стінок і зміни розмірів.

Ви отримаєте обмежене вироблення диму або його взагалі не буде якщо в деревині немає вимірюваної вологості. Для ефективної роботи вам потрібно придбати деревну стружку, яка має певну кількість вимірюваної вологості. Стружка, позначена як висушена в печі, ймовірно, занадто суха для утворення диму.

Під час копчення вашого м'яса курець. Сам повинен бути десь. Від 225 до 250 градусів за Фаренгейтом або від 107 до 121 градуса за Цельсієм, щоб забезпечити димлення чіпсів, а не горіння.