Що саудівці їдять на сніданок?

Типовий саудівський сніданок досить простий, пояснює Кемпбелл, який багато років провів на Близькому Сході. «Це може бути фініки та квава або хліб із сиром — фініками та кавою продовжуватимуть насолоджуватися протягом дня», — каже вона.

Хумус не менш популярний на сніданок, оскільки він є чудовою закускою та насиченим харчуванням, оскільки складається з оливкової олії та подрібненого нуту з сіллю, лимоном і тахіні. Фол також є дуже популярною стравою на сніданок як серед арабів, так і серед іноземців, які люблять їсти його з лабне, фолом і хлібом із затером.

Близькосхідний або арабський сніданок – це, як правило, досить ситна страва. Загальноприйнято містити різноманітні страви з яєць, квасолі, овочів, сирів, оливок, салатів та/або хліба.

Існує широкий вибір халяльних страв і продуктів для сніданку. Однак деякі з найпопулярніших включають традиційні індійські та пакистанські страви, як самоси, пакори, халва і парати. Крім того, на вибір є багато халяльних сніданків у західному стилі, таких як французькі тости та омлети.

Гастрономічний тур Саудівською Аравією: 10 страв, які визначають кухню

  • Кабса. Кабса, яку багато хто вважає національною стравою Саудівської Аравії, — це ароматна рисова страва, яка зазвичай готується з рису басматі, м’яса, овочів і суміші спецій. …
  • Джаріш. …
  • Мутаббак. …
  • Манді. …
  • Зайці. …
  • Саліг. …
  • Самбуза. …
  • Шакшовка.

На обід зазвичай їдять жителі Саудівської Аравії рис з кабсою, смаженою яловичиною, смаженою куркою, пікантною сальсою або чудовою стравою з морепродуктів. Люди часто замовляють на вечерю легкий нарізаний салат, наваристий суп і саудівське блюдо.