Що робить шоколадна стружка у випічці?

Якщо це випічка, правильний вибір, мабуть, — шоколадна стружка. Шоколадна стружка тримають форму краще, ніж батончики, додаючи структуру та створюючи більш щільне печиво.11 лютого 2022 р

Шоколадні чіпси — це маленькі шоколадні краплі у формі сльози, які не втрачають своєї форми після випікання. Отже, чому вони створені спеціально для випічки. Вони є покликаний витримувати навіть найвищу спеку.

Однак у випадку з шоколадним печивом, ви точно можете використовувати їх як взаємозамінні. Ви помітите, що шоколадна стружка здебільшого залишиться неушкодженою, тоді як нарізаний шоколад для випікання часто розтане у чудові маленькі шоколадні калюжки на печиві. У будь-якому випадку ви майже завжди отримаєте смачне частування!

А як щодо шоколадної стружки? Хоча ви можете випікати з шоколадною стружкою, це не те саме, що випікання шоколаду. Шоколадні чіпси містять менше какао-масла та містять стабілізатори, які допомагають зберігати форму «чіпсів» під час випікання. Зазвичай їх не можна використовувати в рецептах як взаємозамінні з шоколадом для випічки.

У шоколаді багато жиру, але він додає випічці більше структури, ніж ніжності. Торти або печиво з какао-порошком потребують менше борошна, ніж ті, що не містять, а цукерки, приготовані з чорним шоколадом, будуть жорсткішими, ніж ті, що готуються з молоком.

Якщо ви шукаєте хрустке печиво, вам підійде шоколадна стружка; якщо ви хочете щось візуально більш сільське з липким інтер’єром, вибирайте шматки. Звичайно, час випікання також є ключовим фактором у визначенні того, наскільки липким або хрустким буде ваше печиво.