Що робить керівник кухні в Applebee's?

Пропагує та керує організацією ресторану, чистотою та санітарією. Виконує планове технічне обслуговування та негайно інформує генерального директора про необхідні ремонти. Консультує генерального менеджера з будь-яких нестандартних ситуацій. Щоденно спілкується з іншими менеджерами через журнал управління та змінні наради.

Відповідає менеджер кухні або менеджер ресторану координація та контроль роботи персоналу кухні ресторану відповідно до стандартів безпеки харчових продуктів. До їхніх обов’язків входить наймання, навчання та планування кухарів, контроль якості їжі, що виходить з кухні, і замовлення запасів, щоб не відставати від попиту.

Наймайте, навчайте, дисциплінуйте, а іноді і звільняйте працівників. Замовляйте їжу та напої, обладнання та витратні матеріали. Контролюйте приготування їжі та інші кухонні операції. Огляньте запаси, обладнання та робочі зони.

Управління кухнею часом може бути напруженим, і керівники кухонь повинні зберігати спокій, щоб ефективно керувати кухонними операціями.

Керівник кухні зосереджується на роботі кухні, включаючи якість персоналу та їжі, тоді як генеральний менеджер контролює всі операції ресторану, включаючи кухню, перед будинком і загальну ефективність бізнесу.

У деяких закладах, особливо великих, керівник кухні може відігравати більш основну роль, роблячи їх «вищими» у сенсі ширших обов’язків.. Однак у невеликих закладах або тих, хто спеціалізується на кулінарії, шеф-кухар може відігравати основну керівну роль на кухні.