Що їли під час Другої світової війни?

У ті роки раціон робітничої сім'ї складався приблизно з: Сніданок на основі хліба, фруктів і невеликого супроводу, молока або сиру наприклад. Споживання солодких страв не було таким поширеним, як сьогодні. На обід суп на овочевому бульйоні з макаронами, картоплею та/або бобовими. Apr 24, 2016

На початку конфлікту харчовий пайок в солдат Італійська включає: 750 г хліба, 375 г свіжого м’яса (включаючи часто рясні та не надто поживні відходи), приблизно 150 г макаронів, рису або сушених бобових, 15 г підсмаженої кави, 20 г цукру, плюс необхідні приправи та в змінній та випадковій мірі…

Якою була повоєнна дієта? М'ясо на італійському столі практично не було, за винятком свят і особливих випадків. Проте, на відміну від передвоєнного періоду, споживання впало пшениця, кукурудза, рис і бобові.

Який алкогольний напій був улюбленим італійським солдатам під час Другої світової війни? – Quora. Очевидно вино. Але й вода.

У часи війни селянські сім'ї їли тільки те, що виробляли, купували дуже мало речей, таких як сіль, цукор, дріжджі, сичужний фермент для сиру, іноді каву. Одним із головних продуктів сільської місцевості була пшениця, яку везли на млин для перемелювання для отримання цільнозернового борошна.

У ті роки раціон робочої сім'ї складався приблизно з: Сніданок на основі хліба, фруктів і невеликого супроводу, молока або сиру наприклад. Споживання солодких страв не було таким поширеним, як сьогодні. На обід суп на овочевому бульйоні з макаронами, картоплею та/або бобовими.