Радиккіо корисніше капусти?

І червонокачанна капуста, і радіккіо мають однакові переваги та поживні властивості. Обидва є овочами, тому, природно, не містять жиру, не містять холестерину та мають дуже низький вміст натрію. Вони також пропонують трохи харчових волокон. Клітковина може бути корисною для здоров’я серця або зниження ризику серцево-судинних захворювань шляхом контролю артеріального тиску.24 квітня 2023 р.

Радиккіо з його яскраво-червоним листям і злегка гіркуватим смаком – це не тільки свято для очей, але й поживна сила, яку часто називають суперпродуктом рослинного світу.

Це хороше джерело мікроелементів, таких як цинк, мідь і вітамін К, і добре працює в італійських стравах, таких як паста, суп, піца та салати. Ви можете насолодитися радиккіо сирі, варені або на грилі. Радиккіо має високий вміст антиоксидантів, які називаються антоціанами, які можуть принести користь вашому серцю та травній системі.

У ньому мало калорій, але багато клітковини. Він містить трохи вуглеводів і мінімум жиру або білка. Антиоксиданти та фітохімічні речовини: Радиккіо насичений антиоксидантами, зокрема антоціанами, які надають йому яскравого кольору. Ці антиоксиданти підвищити імунну систему та боротися із запаленням.

Антиоксиданти для здоров’я травлення, такі як ті, що містяться в радіккіо, може допомогти підтримати здоров'я кишечника та сприяти відновленню пошкоджень клітин, спричинених окисним стресом. Дієти з високим вмістом клітковини, як-от інулін, що міститься в радіккіо, також можуть допомогти травній системі організму, сприяючи регулярній дефекації.

Багато видів радіккіо коштують дорого їх вирощування вимагає великих витрат, оскільки деякі з них позбавлені світла, коли вони дозрівають.