При якій температурі ви смажите баранину?

Час приготування баранячої ноги, а для ягняти, що розпадається, виділіть близько 40–45 хвилин на фунт або до тих пір, поки не зареєструється внутрішня температура м’яса. 175°F (це може зайняти від 5 до 6 годин у розігрітій до 325 градусів F духовці). 6 березня 2022 р.

Як правило, пісніший шматок, наприклад каре ягняти, готується в гарячій духовці протягом 15-18 хвилин (450°F), а більш товстий шматок, як бараняча гомілка, тушкуватиметься в мультиварці шість годин. Незалежно від способу приготування, це соковите м’ясо гарантовано стане зіркою шоу.

ОСНОВНИЙ ПОСІБНИК ГОТУВАННЯ Розігрійте духовку до 180°C. Покладіть баранину в жаровню жирною стороною вгору і добре приправте. Випікайте без кришки протягом 25-30 хвилин на кожній 500-грамовій начинці час від часу або доки внутрішня температура не досягне 55°C для прожарювання, 60°C для середнього прожарювання або 65°C для середнього випікання.

Рекомендована внутрішня температура для приготування баранини залежить від бажаного рівня готовності: Рідко: 125-130°F (52-54°C) Середня прожареність: 130-135°F (54-57°C) Середня: 135-145°F (57-63°C)

Час і температура приготування смаженої баранини

  • Лопатка ціла, половина або без кісток. духовка. 170°C. вентилятор. 150°C. газ. 40 хвилин на 500 г плюс 40 хвилин (типова вага 1 кг)
  • Половина, ціла або без кісток нога та частково лопатка. духовка. 180°C. вентилятор. 160°C. газ. Половина або ціла нога. …
  • Баранина. духовка. 200°C. вентилятор. 180°C. газ.

Щоб приготувати каре баранини: попередньо розігрійте духовку 375°F. Покладіть решітки ягняти на деко і рясно приправте з усіх боків сіллю та перцем.