Коли почали працювати сидячі ресторани?

У Парижі зрадники, які отримали легальний статус, щоб готувати, подавати та іноді доставляти їжу кінець 1500-х років, почати пропонувати table d'hôte, де люди можуть посидіти та поїсти; подається тільки один прийом їжі у встановлений час. Подібні майданчики існують в Англії та по всій Європі.8 листопада 2022 р

У західному світі концепція ресторану як громадського місця, де обслуговуючий персонал обслуговує відвідувачів їжею за фіксованим меню, є відносно новою, починаючи з кінець 18 ст.

таверни Чи були ресторани в американських колоніях близько 1760 року? Як їх називали? Якими вони були? Найближчим еквівалентом були таверни.');})();(функція(){window.jsl.dh('LsW4ZoSAPILaptQPr_T42AY__35','

Протягом тисячоліть, вуличних торговців, придорожніх корчм і таверн забезпечував стомлених прибульців їжею. Деякі з найперших у світі ресторанів, які обслуговували мандрівників, які замовляли специфічні, часто регіональні страви, виникли в Китаї понад 900 років тому. До 16 століття ресторани з'явилися і в Японії.

Це було в 17-18 ст що основи сучасної вишуканої кухні були закладені у Франції. Народилася концепція «високої кухні», яка зосереджена на витончених кулінарних техніках, точності приготування та творчій подачі страв.

Таверна «Білий кінь». є «найстарішим діючим рестораном у США». і визнано 10 найстарішим у світі. Таверна «Білий кінь» є національною історичною пам’яткою та є найстарішим рестораном Америки, який обслуговує гостей з 1673 року.