Хто зробив перший фунтовий торт?

історія. Вважається, що фунтовий пиріг північноєвропейського походження і датується початком 18 століття. Рецепт фунтового торта міститься в The Art of Cookery Ханна Гласс, опублікований у 1747 році. У першій американській кулінарній книзі «Американська кулінарія», опублікованій у 1796 році, міститься рецепт фунтового торта.

Фунтовий пиріг прийшов з Північна Європа. Перший рецепт цього торта у формі батона був опублікований у «Мистецтві кулінарії» Ханною Глассе в 1747 році. Сьогодні існує кілька версій цього популярного торта: Quatre-quarts — це французька версія фунтового торта.

Перші письмові свідчення про виготовлення тортів датуються рр Стародавній Єгипет, де пекли коржі як жертви богам. Однак саме грекам приписують розробку кондитерських виробів, більш схожих на тістечка, додаючи яйця, масло та розпушувачі для створення насиченішої та м’якшої текстури.

Генетика Cookie Farm Генетика сорту London Pound Cake Незважаючи на популярність, генетика London Pound Cake залишається певною мірою таємницею. Його творець, Генетика ферми печива, залишив свій генетичний профіль невідомим, можливо, одна з причин, чому він привабив багато шанувальників.');})();(function(){window.jsl.dh('6T-5ZsKPC7CjkdUPlqaV4Q4__39','

Цьому традиційному рецепту фунтового торта понад 100 років, і він є оригінальним видом фунтового торта: він містить 1 фунт масла, цукру, яєць і борошна без солі, розпушувача та ароматизаторів.

Торт «Мадера» Варто також відзначити, що «фунтовий торт» тепер відомий під багатьма назвами; «Торт Мадейра» або «Жовтий торт» навіть просто «Коровай».