Гідролізований рослинний білок – це те саме, що MSG?

Глутамінова кислота природним чином виробляється у вашому організмі та міститься майже в усіх продуктах харчування, особливо в продуктах, багатих білками, як-от м’ясо. Хоча MSG і HVP зазвичай використовуються як взаємозамінні для позначення одного інгредієнта, MSG є лише компонентом HVP.8 травня 2020 р

Гідролізовані білки використовують як підсилювач смаку в харчовій промисловості. Це попередник для виробництва MSG. Хімічний розпад гідролізованого білка вивільняє глутамінову кислоту, яка поєднується з натрієм, утворюючи MSG.

Присутність MSG у їжі може бути важко виявити, оскільки терміни «натуральний ароматизатор», «ароматизатор» або «гідролізований рослинний білок (HVP)» можуть з’являтися на етикетках харчових продуктів для позначення MSG, відповідно до чинних правил маркування харчових продуктів FDA. HVP зазвичай містить 10-30% MSG.

Так, як він може містити 10-30% MSG, тому людям, чутливим до MSG, слід уникати HVP. Якщо ви не впевнені, які харчові добавки до нього належать, зверніть увагу на етикетку продукту, де є слово «гідролізований».

Продукти гідролізованого рослинного білка (HVP). харчові продукти, отримані шляхом гідролізу білка і використовуються як інгредієнти для створення смаку бульйону (бульйону) без овочів, кісток, варіння або інших стандартних елементів створення бульйону з нуля.

Профіль безпеки Гідролізований рослинний білок загалом вважається безпечним для косметичного використання, якщо отримано з надійних джерел. Однак індивідуальна чутливість може відрізнятися. Для оцінки будь-яких побічних реакцій вкрай важливо проводити патч-тести продуктів, що містять цей інгредієнт.