Чому не можна їсти свинину з антибіотиками?

Але майте це на увазі дослідження виявило деякі стійкі до антибіотиків штами бактерій у досліджуваній свинині. «Ці бактерії були стійкі до антибіотиків, що знижує ефективність цих ліків для всіх нас», — каже Ранган. 14 травня 2015 р.

Для початку дозвольте мені пояснити з самого початку, м’ясо тварини, яку лікували антибіотиками, безпечне для споживання. Існують запобіжні заходи, щоб зберегти м’ясо, яке ми споживаємо, безпечним і здоровим, а також вільним від залишків небезпечних ліків. Залишки ліків – це молекули, що залишаються в м'ясі тварин, які отримували ліки.

Застосування антибіотиків у харчових тварин сприяє відбору бактерій, стійких до антибіотиків, що використовуються в організмі людини, і вони можуть поширюватися через їжу на людей і спричиняти інфекцію людини, отже, заборона стимуляторів росту. Фактична небезпека здається невеликою, і це може завдати шкоди здоров’ю людей і тварин.

Продукти з високим вмістом кислоти – Цитрусові та соки, такі як апельсин і грейпфрут, газована вода, шоколад і томатні продукти мають високий вміст кислоти, що може зменшити кількість ліків, які всмоктуються у вашу систему для певних антибіотиків.

Усе м’ясо, птиця та молочні продукти, які продаються в Сполучених Штатах, не містять залишків антибіотиків, як того вимагає федеральний закон.

Антибіотики можуть бути призначені для запобігання або лікування захворювань у свиней. Потрібен період «виведення» з моменту введення антибіотиків до моменту, коли тварина стане законним для забою. Це робиться для того, щоб залишки могли вийти з організму тварини і не перебувати в м’ясі.