Чому мій гарбузовий суп гіркий?

Гарбузи можуть містити кукурбітацин, токсичну сполуку, яка має гіркий смак.25 травня 2018 р

Кукурбітацини – це хімічні речовини, які роблять фрукти гіркими та стають токсичними. Під час нормального виробництва ці фрукти виробляють незначну кількість кукурбітацинів. Може статися випадкове перехресне запилення сільськогосподарських культур, що спричинить високий рівень цих хімікатів.

Поради щодо усунення гіркого присмаку До гіркої страви додати дрібку солі. Посипте щіпкою харчової соди. Додайте в страву кислих ароматизаторів, наприклад лимонного соку або оцту. Додайте трохи тепла вашій їжі за допомогою гостріших інгредієнтів, як-от кайєнського або червоного перцю.

Солодкість може допомогти врівноважити гіркоту, тому подумайте про додавання таких інгредієнтів, як морква, цибуля або невелику кількість цукру чи меду. Кислі інгредієнти, такі як помідори або крапелька оцту, також можуть допомогти збалансувати смаки.

Як зменшити гіркоту в гіркому листовому супі? Гіркий лист природно гіркий, тому його потрібно ретельно вимити, щоб бути їстівним. Помістіть листя у велику миску з водою і додайте трохи солі. Потріть листя руками і змийте, коли вода стане піною.

Гарбузи можуть містити кукурбітацин, токсичну сполуку, яка має гіркий смак. Гіркота виведена з одомашнених гарбузів. Але іноді комахи, переміщаючись з одного поля на інше, перехресно запилюють культурну рослину з дикорослою або декоративною.