Чим желатин відрізняється від холодного?

Найпростіше кажучи, Vintages Recipes and Cookery визначає холодець як «пікантний бульйон, виготовлений із повільного варіння м’яса, утворюючи природний желатин, який густіє, а потім перетворюється на желе, коли він охолоджується». Звісно, ​​желатин надає желе дивної, хиткої консистенції, але холодне є, благословенно, помітно …18 серпня 2022 р

Заливне або м'ясне желе (/ˈæspɪk/) – це пікантний желатин приготоване на м’ясному бульйоні або бульйоні, покладене у форму для упаковки інших інгредієнтів. Часто це шматочки м’яса, морепродуктів, овочів або яєць.

Замінник заливного Для швидшого процесу ви можете створити заливне, додавши неароматизованого желатину у воду або суповий бульйон. Якщо м’яса немає, а це солодке заливне, замініть желе. Для вегетаріанського варіанту можна приготувати холодець з агару, який не містить желатин або м’ясні субпродукти.

Як по-іншому називають холодець?

гельжеле
муслінжелатинUS
gelatineUKагар
агар-агарагал-агал
масажеле

Використовується холодець для покриття та глазурування харчових продуктів, таких як холодне м’ясо та риба, яйця, пашот або смажена птиця та овочі; простий холодець, нарізаний або нарізаний на форми, прикрашає холодні страви. У декоративних формочках з холодцем можна поєднувати різні продукти.

Заливне все ще поширене в двох кухнях США. Один — томатне заливне на півдні, а інший — пікантний желейний салат, який досі живе в Юті та інших мормонських громадах. Він настільки популярний там, що ви, ймовірно, знайдете кілька пікантних желатинових салатів, коли будете на якомусь зібранні.