Чим відрізняється лаваш від грецького лаваша?

Грецький лаваш — один із тих менш відомих коржів, які часто називають «середземноморським лавашем» або «піташом без кишеньок». У той час як більш поширений лаваш (іноді його називають «арабським лавашем») має порожнисту «кишеню», яку зазвичай наповнюють, Грецький лаваш м'який, трохи товщі і не має кишені.24 січня 2017 р

У Греції слово піта означає "випічка" і зазвичай використовується для різноманітних тортів і тістечок, таких як спанакопіта (шпинатний пиріг) і каридопіта (горіховий пиріг), не пов’язаний з англійською мовою «піта» корж.

лаваш по-грецьки не має кишені– це скоріше пухнастий корж, який ідеально підходить для приготування ваших улюблених соусів або загортання смачних білків, як-от баранячі фрикадельки та м’ятний йогурт.

Це здоровий вибір у категорії хліба. Це багатий запас білків і вуглеводів. Крім того, він містить розумну кількість вітаміну B, селену та марганцю, які разом працюють як антиоксиданти. Крім того, лаваш має низьку калорійність і є першокласним джерелом заліза.

Грецький лаваш (лепешки) У великій мисці змішайте борошно, дріжджі, сіль і цукор. Повільно почніть змішувати воду, молоко та оливкову олію. У вас повинно вийти еластичне тісто, яке відходить від стінок миски. Коли тісто для лаваша підніметься, злегка присипте поверхню пилом і розріжте на 6 частин.

Грецький лаваш — один із тих менш відомих коржів, які часто називають «середземноморським лавашем» або «піташом без кишеньок». У той час як більш поширений лаваш (іноді його називають «арабським лавашем») має порожнисту «кишеню», яку зазвичай наповнюють, Грецький лаваш м'який, трохи товщі і не має кишені.