Чим відрізняється ізраїльський фалафель?

І те, як подають ізраїльський фалафель, на мій погляд, є основною причиною того, чому ізраїльський фалафель справді є ізраїльським. Ізраїльський фалафель подається в товстому і пухкому лаваші. Цей тип лаваша був створений єменськими євреями на основі їх плоского товстого хліба під назвою салу, який вони пристосували до кишені.

Всередині фалафель може бути зеленим (із зелених трав, таких як петрушка або зелена цибуля), або загар.

Тут подають справжній фалафель, який продають на кожному розі в Ізраїлі лаваш. Спочатку відкрив лаваш і намазав його хумусом. Потім трохи дрібно нарізаного близькосхідного салату (огірки, помідори, цибуля, петрушка). Додайте фалафель до лаваша, а зверху покладіть ще салат, соус тахіні та картоплю фрі.

Є три типи фалафеля: традиційний фалафель, запечений фалафель і лимонний фалафель. «Традиційний фалафель — це основний смажений фалафель, який складається з нуту, цибулі, часнику, трав і спецій, а запечені фалафелі готуються з використанням свіжих трав у суміші нуту», — каже шеф-кухар Саті з Офелії.

Фалафелі також насичений ключовими поживними речовинами, включаючи кальцій, залізо, магній, фосфор, вітаміни B і C, цинк, калій і фолієву кислоту. Коли фалафелі смажаться (як при традиційному способі приготування), вони матимуть більший вміст жиру, але ви можете зменшити його, вирішивши запікати їх.

Червоний має гострий акцент червоного болгарського перцю та додаткову соковитість, отриману від сирого купажованого перцю. Зелений фалафель має приголомшливий свіжий аромат трав. Апельсиновий і червоний фалафель дещо гострий, оскільки обидва містять гострий перець для додаткового задоволення. Як зазвичай з такою їжею, вона чудова відразу зі сковороди.